Fridas mat

Precis när du trodde att det omöjligt kunde finnas fler matbloggar så kom det en till.

Jag är fortfarande här!

Nämen, hur har det kunnat gå fyra dagar sedan jag bloggade senast? Jag har helt ärligt ingen aning om var tiden har tagit vägen, så jäkla upptagen har jag faktiskt inte varit. Matlagningen har förvisso fått maka lite på sig, det har blivit mycket sallader den senaste tiden och hur roligt är det att blogga om sånt egentligen?

Ikväll blir det i alla fall stekt kyckling och till det ugnsbakade rödbetor med pepparrotssmör, så himla gott!

Rester från morgonens frukost.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: