Fridas mat

Precis när du trodde att det omöjligt kunde finnas fler matbloggar så kom det en till.

Mozzarellaburgare

Återigen har det varit en sådan där period där det har lagats mycket mat här hemma, men bara bloggrepriser. Inget fel i det, men det kanske inte är så roligt för er att läsa om.

Men jag bara måste berätta om gårdagens middag, som var så himmelskt god! Jag gjorde stora tjocka kycklingburgare (kycklingfilé, liquid smoke, salt och peppar mixas slätt) och när dessa var nästan färdigstekta i pannan lade jag på generösa mängder mozzarella på varje burgare. Till detta serverades Friscobröd, dressing, lök och ättiksgurka.

Ugnspotatisen var ganska onödig, jag var knäpp-upp-gylfen-mätt efter den där burgaren alltså. Yum!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: