Fridas mat

Precis när du trodde att det omöjligt kunde finnas fler matbloggar så kom det en till.

Helg, solsken och plockmat

Vilken underbar helg! Strålande solsken och sommarvärme, hur kan man inte bli lycklig av det? Fast det måste erkännas att matlagningen har blivit lite lidande av att vi hänger på uteplatsen så mycket det bara går. Igår blev det plockmat till middag, vilket tog ungefär fem minuter att fixa till.

Tomat- och mozzarellasallad, tapenade, stekt halloumi, crostini, salta kex, ostar, kronärtskockshjärtan, inlagda grönsaker och parmaskinka. Gott som tusan blev det!

Vi skulle göra egen tapenade men det fanns inga sardeller när vi var i affären så det fick bli en färdig på burk istället. Dock pimpade Bengt till tapenaden genom att blanda ner en massa hackade soltorkade tomater i den, vilket blev himla gott.

Annonser

3 svar till “Helg, solsken och plockmat

  1. matverkstan maj 8, 2011 kl. 7:21 e m

    Jag älskar plockmat!! Så enkelt och gott!

  2. spiderchick maj 9, 2011 kl. 11:41 f m

    jag gillar banan jag så hoppas den där chokladen är god… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: