Fridas mat

Precis när du trodde att det omöjligt kunde finnas fler matbloggar så kom det en till.

Kyckling- och kantarellpasta

Varken jag eller Bengt var speciellt hungriga igår kväll, men vi var ju tvungna att äta någonting så jag slängde ihop en pasta lite snabbt. Och gott blev det, men det är svårt att misslyckas med kombon kantareller och grädde.

Konstigt nog gick det ner en hel del chips och dip lite senare när vi tittade på The Fighter, grymt bra film förresten!

Kyckling- och kantarellpasta

2 gigantiska kycklingfiléer

200-300 g rensade och förvällda kantareller

1 gul lök

1 vitlöksklyfta

2 msk finhackad persilja

3 dl grädde

1 hönsbuljongtärning

peppar

pasta

Gör så här:

  • Koka pastan.
  • Strimla kycklingen, finhacka löken och vitlöken.
  • Fräs kycklingen i smör i en stekpanna. Tillsätt lök, vitlök och kantareller.
  • Smula ner buljongtärningen. Häll över grädden och låt småputtra ett par minuter.
  • Tillsätt persilja och peppar.
  • Servera såsen med den nykokta pastan.
  • ÄT!
Annonser

8 svar till “Kyckling- och kantarellpasta

  1. Sana april 4, 2011 kl. 8:59 e m

    Riktigt gott de ser ut!!

  2. Marie april 4, 2011 kl. 11:29 e m

    Åh, jag blir ju hungrig av att läsa det här! ❤ kantareller

  3. Jen april 5, 2011 kl. 3:51 e m

    Såg ju verkligen suuper gott ut!

  4. Mårtenssons kök april 5, 2011 kl. 6:55 e m

    Gott, gott.
    Men visst är det konstigt hur det kan slinka ner chips eller annat hur lätt som helst, även om det inte finns någon direkt hunger:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: