Fridas mat

Precis när du trodde att det omöjligt kunde finnas fler matbloggar så kom det en till.

Pastasås med kräftstjärtar

Middagen idag tog sisådär en kvart från start till mål. Det är fint när det går undan, även om jag absolut inte har något emot att stå och pilla med en rätt i ett par timmar ibland.

Pastasås med kräftstjärtar

1 burk kräftstjärtar

1 gul lök

200 g champinjoner

3 dl grädde

2 msk hackad dill

1 msk hackad persilja

salt, peppar

Gör så här:

  • Finhacka löken och fräs i smör i en stekpanna.
  • Skiva champinjonerna och låt fräsa med löken.
  • Häll över grädde och låt koka upp. Häll i örterna, salt och peppar (var lite försiktig med saltet).
  • Blanda ner kräftstjärtarna och ta bort pannan från värmen. Kräftstjärtarna ska bara blir varma och ska definitivt inte kokas.
  • Servera med nykokt pasta och ät omedelbart.

Och så har jag bakat bröd idag också! Så här ser de ut och receptet kommer så småningom, men nu ska jag spela Diablo II.

Annonser

Ett svar till “Pastasås med kräftstjärtar

  1. Linda - Cupcakefluffan mars 14, 2011 kl. 7:59 e m

    Perfekt med snabblagade middagar ibland och frallorna ser himla goda ut de med

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: