Fridas mat

Precis när du trodde att det omöjligt kunde finnas fler matbloggar så kom det en till.

Gravlaxpasta

Det här är riktig snabbmat, såsen tar ett par minuter så det är pastan som tar längst tid. Tycker du att smaksättningen verkar skum, testa ändå! Jag lovar att det blir riktigt gott (förutsatt att du gillar gravad lax såklart). Orginalreceptet kommer från Arla, men jag har såklart ändrat litegrann eftersom jag är sämst på att följa recept.

Gravlaxpasta

200 g gravad lax

2 dl grädde

1½ msk sötstark senap

½ msk honung

1 tsk rödvinsvinäger

2 msk hackad dill

salt, svartpeppar

pasta

Gör så här:

  • Koka pastan.
  • Häll grädden i en kastrull tillsammans med senap, honung och vinäger. Såsen ska bara småkoka i ett par minuter.
  • Häll i dill och peppar, saltet väntar du med.
  • Blanda ner gravlaxen, fisken ska bara bli varm och inte koka. Salta eventuellt om det behövs.
  • Servera med pasta och kanske lite haricots verts eller någon annan trevlig grönsak.
  • ÄT!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: