Fridas mat

Precis när du trodde att det omöjligt kunde finnas fler matbloggar så kom det en till.

Varm choklad

Just nu sitter jag och skriver en veckomatsedel och dricker varm choklad. Vuxet vs. not so vuxet.

Varm choklad, 1 kopp

2 tsk socker

2 tsk kakao (det är jätteskillnad mellan olika märken och prisklasser, testa dig fram! Jag  använder Kung Markattas kakao som är helt fantastisk)

2 dl mjölk

Gör såhär

  1. Vispa socker och kakao klumpfritt i en kastrull med lite av mjölken, häll på resten av mjölken och värm till önskad temperatur.
  2. Drick!

Tips på smaksättningar: Torkad mald ingefära, kanel, kardemumma, vanilj, olika sorters sprit (men kanske inte till frukost)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: